Kasvihuone Mini

2,2 x 2,85 m / 6,27 m2

ELEGANSSIA JA YLELLISYTTÄ

Puinen kasvihuone Mini

Lähe kasvihuone Mini on tyylikäs ja laadukas puinen kasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja lujasta lämpöpuusta ja 4 mm paksusta karkaistusta lasista. Kasvihuoneen lujatekoinen ja kestävä rakenne tekevät siitä oikein hoidettuna sijoituksen koko elämäksi. Lähen tyylikäs ja käytännöllinen puinen kasvihuone kaunistaa jokaista puutarhaa.

Hinta 4650 eur

(kuljetus ei sisälly hintaan)

Haluan ostaa Tekninen info

Laadukas puinen kasvihuone

Hienoista maalisävyistä ja nykyaikaisista materiaaleista valmistettu laadukas kasvihuone antaa puutarhallesi ylellisen ulkonäön. Kasvihuoneen öljy- ja maalisävyvalikoima on laaja ja jokainen löytää siitä itselleen sopivan. Kasvihuone Mini sopii pienempään puutarhaan vihannesten, mausteiden ja kukkien kasvattamiseen.

Lämpöpuu

Lämpöpuu on 100 % luonnollista ja sen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia aineita. Lämpöpuu on erittäin kestävää ja vakaata, minkä vuoksi ei tarvitse pelätä materiaalin mittojen muuttumista eikä lahoamista. Lämpöpuun oletettava käyttöikä on 50 vuotta.

Takuu

Korkealaatuinen ja kestävästä materiaalista valmistettu Lähe kasvihuone Mini on oman alansa asiantuntijoiden taidokkaasti valmistama. Kasvihuone on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Siksi tarjoamme kasvihuoneen puurakenteelle 10 vuoden takuun!

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Puutarhasi keskipiste

Hienoista maalisävyistä ja nykyaikaisista materiaaleista valmistettu laadukas kasvihuone antaa puutarhallesi ylellisen ulkonäön. Kasvihuoneen lujatekoinen ja kestävä rakenne tekevät siitä oikein hoidettuna sijoituksen koko elämäksi. Lähen tyylikäs ja käytännöllinen puinen kasvihuone kaunistaa jokaista puutarhaa.

Tekninen informaatio

KESTÄVÄ TULEVAISUUS

Pieni ekologinen ja hiilijalanjälki

Ajattelemme paljon vihreästä ja puhtaasta tulevaisuudesta. Maapallon väestön kasvaessa kasvaa myös sen resurssien kysyntä. Se, mitä syömme ja mitä tuotteita käytämme, ovat tekijöitä määritettäessä kuinka paljon kulutamme ihmisinä. Jäljellä olevien resurssien säilyttämiseksi on tärkeää vähentää kulutusta.

Yhdistämällä uusiutuvat materiaalit (lämpöpuu ja lasi), käsityötaidot ja nykyaikaiset tekniikat toivomme saavuttavan mahdollisimman pienen ekologisen ja hiilijalanjäljen. Kasvihuoneidemme luonnonmateriaalit ja pitkä elinkaari auttavat meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Tutustu valikoimaan puisia kasvihuoneita