TUOTTEET

Kaikki Lähen kasvihuoneet on valmistettu korkealaatuisesta suomen lämpöpuusta (ThermoWood). Lämpöpuu on puumateriaali, joka on valmistettu luonnollisilla menetelmillä, lämmöllä ja höyryllä. Lämpömuunnos parantaa puun teknisiä ominaisuuksia ja lämpöpuu on myrkytöntä, mittapysyvää, lahoamista kestävää ja hartsitonta. Sitä voidaan käyttää missä tahansa ilmastossa. Lämpöpuu on luokiteltu kestäväksi EN 113 -standardin mukaisesti; eli sen luonnollinen hajoamiskestävyys täyttää luokan 2 vaatimukset.

Lämpöpuu ominaisuudet:

– Mittapysyvyys
– Alennettu kosteuspitoisuus
– Parempi kestävyys rappeutumista vastaan
– Alennettu lämmönjohtavuus
– Hartsi poistettu
– Tasainen väri puun läpi
– Myrkytön materiaali

Valitsemamme lämpöpuu on lämpökäsitelty suomen mänty. Lämpöpuu on lämmin, luonnollinen kauneus. Kaikki rakenteet on valmistettu erittäin kestävästä ja lujasta 92 x 42 mm materiaalista.

Kaikki elementit on lasitettu 4 mm karkaistusta turvalasista eurooppalaisen standardin EN 12150 mukaisesti.

Karkaistulla lasilla on useita etuja. Visuaalisiin tarkoituksiin karkaistu lasi on selvästi parempi. Tuulet, myrskyt, lumimyrskyt ja muut sääolosuhteet eivät voi vahingoittaa lasikasvihuoneita niin helposti. Karkaistu lasi tarjoaa paljon pidemmän käyttöiän kuin mikään muu kasvihuonemateriaali.

Kasvihuoneemme ovat saatavilla maalattuna tai öljyttynä. Katso värikartta.

Värikartta

Kyllä, voimme tarjota jonkin verran räätälöintiä. Esimerkiksi kasvihuoneen suurempi pituus, ovet molemmissa päissä ja lisäkattoikkuna jne. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä

Kaikilla Lähe-kasvihuoneilla on 10 vuoden takuu puurungolle ja 2 vuoden takuu lisävarusteille (ikkunanavaaja, ovenlukko jne.). Lasielementeillä on rajoitettu takuu.

Tutustu takuuehtoihin ennen ostamista!

Takuuehdot

TILAAMINEN

Jos haluat tilata kasvihuoneen, ota yhteyttä. Jotta voimme suorittaa tilauksen, meidän on tiedettävä seuraavat tiedot.

  1. Valittu kasvihuonemalli
  2. Kasvihuoneen viimeistely
  3. Haluatko tehdä muutoksia kasvihuoneeseen (lisätä ovi jne.)
  4. Haluatko myös kasvihuoneasennuksen?
Haluaisin tilata

Teemme aina parhaamme valmistaaksemme ja toimittaaksemme kasvihuoneesi mahdollisimman pian. Normaali tuotantoaikamme on n. 3 – 4 viikkoa ja kuljetukseen noin 1 viikko.

Kaikki Lähen kasvihuoneet toimitetaan erittäin vahvassa puulaatikossa turvallisuuden varmistamiseksi kuljetuksen aikana.

Kuljetuslaatikon koon ja painon vuoksi toimitus edellyttää HIAB-kuorma-auton purkamista paikan päällä.

ASENNUS

Suurin osa Lähe-kasvihuoneista vaatii vahvan ja vankan perustan maksimaalisen elinkaaren saavuttamiseksi. Suosittelemme betonista valmistettua levy- tai nauhaperustaa.

Peruspiirustukset voit ladata tuotesivulta.

Lähe kokoonpanomestarit asentaa kasvihuoneen 1 vuorokauden sisällä. Keskimääräiseltä asentajalta kasvihuoneen oikea asennus voi kestää 2-3 päivää.

Voit ladata asennusohjeen tuotesivulta.

Lähe kasvihuoneen kokoonpano on vähintään kahden hengen työ. Älä yritä asentaa kasvihuonetta yksin.

Tällä hetkellä voimme tarjota asennuspalvelua vain pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä

HUOLTO

Lähe kasvihuoneet ovat kestäviä ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mutta parhaatkin tuotteet vaativat säännöllistä huoltoa saavuttaakseen maksimaalisen käyttöiän.

Kasvihuoneen huolto-oppaan löydät täältä.

Huolto-opas