YLELLINEN JA ELEGANTTI

Puinen kasvihuone ST 2

Lähe kasvihuone ST 2 on viehättävä ja laadukas puukasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja vahvasta suomalaisesta lämpöpuusta ja 4 mm karkaistusta lasista. Lähe puukasvihuoneessa puurunko lepää vahvalla alustalla ja lasi ulottuu maahan, mikä varmistaa kasvihuoneeseen maksimaalisen tilan ja valon. Puinen kasvihuone ST 2 on saatavilla laaja valikoima öljyjä tai värejä, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Puinen kasvihuone ST 2 on ihanteellinen vihannesten, mausteiden ja kukkien viljelyyn.

TYYLIKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Puinen kasvihuone on puutarhasi keskipiste

Laadukas puinen kasvihuone ainutlaatuisilla väreillä ja moderneilla materiaaleilla antaa puutarhallesi ylellisen ilmeen. Sen vahva ja kestävä runko tekee siitä sijoituksen, joka kestää eliniän, jos sitä huolletaan oikein. Lähe tyylikäs ja käytännöllinen puinen kasvihuone koristaa jokaista pihaa. Puurunkoinen kasvihuone näyttää klassisen hyvältä ja on minkä tahansa puutarhan keskipiste. Se sulautuu hyvin muuhun puutarhan maisemointiin ja on esteettisesti miellyttävä.
MODERNI MATERIAALI

Pitkä elinkaari ja 10 vuoden takuu

Lähe puinen kasvihuone ST 2 on asiantuntijoiden taitavasti valmistama korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Käytämme kasvihuoneen valmistuksessa vain luonnollisia ja nykyaikaisia materiaaleja ja se on suunniteltu erityisesti pohjoismaisia sääolosuhteita ajatellen. Tämän seurauksena kasvihuoneen puurakenteella on 10 vuoden takuu ja 50 vuoden eliniänodote.
Lue lisää
KESTÄVÄ TULEVAISUUS

Pieni hiilijalanjälki

Yhdistämällä uusiutuvia materiaaleja (termopuu ja lasi), käsityötaitoa ja nykyaikaista teknologiaa toivomme saavuttavamme mahdollisimman pienen ekologisen ja hiilijalanjäljen. Puukasvihuoneidemme luonnonmateriaalit ja pitkä elinkaari edistävät tätä tavoitetta.
Lue lisää

Tekninen informaatio