YLELLINEN JA ELEGANTTI

Kasvihuone puisella sokkelilla No 8

Lähe kasvihuone puisella sokkelilla No 8 on viehättävä ja laadukas puukasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja vahvasta suomalaisesta lämpöpuusta ja 4 mm karkaistusta lasista. Lähe No 8 tapauksessa kasvihuoneen alaosassa on 66 cm korkea puinen sokkeli, joka tekee kasvihuoneesta entistä kestävämmän ja vahvemman. Kasvihuoneesta on saatavilla laaja valikoima öljyjä tai värejä, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Kasvihuone puisella sokkelilla No 8 on ihanteellinen vihannesten, mausteiden ja kukkien viljelyyn.

TYYLIKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Kasvihuone puisella sokkelilla on puutarhasi keskipiste

Laadukas kasvihuone puisella sokkelilla ainutlaatuisilla väreillä ja moderneilla materiaaleilla antaa puutarhallesi ylellisen ilmeen. Sen vahva ja kestävä runko tekee siitä sijoituksen, joka kestää eliniän, jos sitä huolletaan oikein. Lähe tyylikäs ja käytännöllinen kasvihuone puisella sokkelilla koristaa jokaista pihaa. Puurunkoinen kasvihuone näyttää klassisen hyvältä ja on minkä tahansa puutarhan keskipiste. Se sulautuu hyvin muuhun puutarhan maisemointiin ja on esteettisesti miellyttävä.
MODERNI MATERIAALI

Pitkä elinkaari ja 10 vuoden takuu

Lähe kasvihuone puisella sokkelilla No 8 on asiantuntijoiden taitavasti valmistama korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Käytämme kasvihuoneen valmistuksessa vain luonnollisia ja nykyaikaisia materiaaleja ja se on suunniteltu erityisesti pohjoismaisia sääolosuhteita ajatellen. Tämän seurauksena kasvihuoneen puurakenteella on 10 vuoden takuu ja 50 vuoden eliniänodote.
Lue lisää

Tekninen informaatio