YLELLINEN JA ELEGANTTI

Kasvihuone muurilla No 6

Lähe kasvihuone muurilla No 6 on viehättävä ja laadukas puukasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja vahvasta suomalaisesta lämpöpuusta ja 4 mm karkaistusta lasista. Kasvihuoneen No 6 tapauksessa puurunko lepää 60 cm korkealla kivimuurilla, mikä tekee kasvihuoneesta entistä kestävämmän ja sillä on useita etuja. Kasvihuone on saatavilla laaja valikoima öljyjä tai värejä, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Kasvihuone muurilla No 6 on ihanteellinen vihannesten, mausteiden ja kukkien viljelyyn.

TYYLIKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Kasvihuone muurilla on puutarhasi keskipiste

Laadukas puinen kasvihuone muurilla ainutlaatuisilla väreillä ja moderneilla materiaaleilla antaa puutarhallesi ylellisen ilmeen. Sen vahva ja kestävä runko tekee siitä sijoituksen, joka kestää eliniän, jos sitä huolletaan oikein. Lähe tyylikäs ja käytännöllinen kasvihuone muurilla koristaa jokaista pihaa. Puurunkoinen kasvihuone muurilla näyttää klassisen hyvältä ja on minkä tahansa puutarhan keskipiste. Se sulautuu hyvin muuhun puutarhan maisemointiin ja on esteettisesti miellyttävä.
MODERNI MATERIAALI

Pitkä elinkaari ja 10 vuoden takuu

Lähe kasvihuone muurilla No 6 on asiantuntijoiden taitavasti valmistama korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Käytämme kasvihuoneen valmistuksessa vain luonnollisia ja nykyaikaisia materiaaleja ja se on suunniteltu erityisesti pohjoismaisia sääolosuhteita ajatellen. Tämän seurauksena kasvihuoneen puurakenteella on 10 vuoden takuu ja 50 vuoden eliniänodote.
Lue lisää

Tekninen informaatio