Kasvihuone muurilla No 4

3 x 3,55 m / 10,65 m2

ELEGANSSIA JA YLELLISYTTÄ

Kasvihuone No 4

Lähe kasvihuone No 4 on tyylikäs ja laadukas puinen kasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja lujasta lämpöpuusta ja 4 mm paksusta karkaistusta lasista. Lähe kasvihuoneessa muurilla on 60 cm kivipohja. Se tekee kasvihuoneesta vahvemman ja sillä on monia etuja.

Hinta 5700 eur

(kivimuuri ja kuljetus eivät sisälly hintaan)

Haluan ostaa Tekninen info

Kasvihuone muurilla

Aikaisemmin suurin osa kasvihuoneista rakennettiin pienelle seinälle. Nykyään useimmissa kasvihuoneissa on täysi lasiseinä. Mutta kasvihuoneen käytöstä muurilla on monia etuja.

Kivimuuri lämpenee hitaasti päivän aikana (auttaa estämään ylikuumenemista). Yöllä kivimuuri säilyttää päivän lämmön ja estää lämpötilan laskemisen liian matalaksi. Kasvihuone muurilla, jossa on tiilipohja ja puurunko, näyttää hyvältä ja tarjoaa tukevan ja vakaan pohjan kasvihuoneellesi, joka kestää koko eliniän. Se sulautuu muihin puutarhan maisemointiin ja on esteettisesti miellyttävä.

Kasvihuoneen öljy- ja maalisävyvalikoima on laaja ja jokainen löytää siitä itselleen sopivan. Puinen kasvihuone muurilla No 4 on ihanteellinen vihannesten, mausteiden ja kukkien kasvattamiseen.

Lämpöpuu

Lämpöpuu on 100 % luonnollista ja sen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia aineita. Lämpöpuu on erittäin kestävää ja vakaata, minkä vuoksi ei tarvitse pelätä materiaalin mittojen muuttumista eikä lahoamista. Lämpöpuun oletettava käyttöikä on 50 vuotta.

Takuu

Korkealaatuinen ja kestävästä materiaalista valmistettu Lähe kasvihuone No 4 on oman alansa asiantuntijoiden taidokkaasti valmistama. Kasvihuone on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Siksi tarjoamme kasvihuoneen puurakenteelle 10 vuoden takuun!

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Puutarhasi keskipiste

Hienoista maalisävyistä ja nykyaikaisista materiaaleista valmistettu laadukas kasvihuone antaa puutarhallesi ylellisen ulkonäön. Kasvihuoneen lujatekoinen ja kestävä rakenne tekevät siitä oikein hoidettuna sijoituksen koko elämäksi. Lähen tyylikäs ja käytännöllinen puinen kasvihuone kaunistaa jokaista puutarhaa.

Tekninen informaatio

KESTÄVÄ TULEVAISUUS

Pieni ekologinen ja hiilijalanjälki

Ajattelemme paljon vihreästä ja puhtaasta tulevaisuudesta. Maapallon väestön kasvaessa kasvaa myös sen resurssien kysyntä. Se, mitä syömme ja mitä tuotteita käytämme, ovat tekijöitä määritettäessä kuinka paljon kulutamme ihmisinä. Jäljellä olevien resurssien säilyttämiseksi on tärkeää vähentää kulutusta.

Yhdistämällä uusiutuvat materiaalit (lämpöpuu ja lasi), käsityötaidot ja nykyaikaiset tekniikat toivomme saavuttavan mahdollisimman pienen ekologisen ja hiilijalanjäljen. Kasvihuoneidemme luonnonmateriaalit ja pitkä elinkaari auttavat meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Tutustu valikoimaan puisia kasvihuoneita