YLELLINEN JA ELEGANTTI

Puinen seinäkasvihuone LT 2

Seinäkasvihuone LT 2 on viehättävä ja laadukas puukasvihuone, joka on valmistettu kestävästä ja vahvasta lämpöpuusta ja 4 mm karkaistusta lasista. Seinäkasvihuoneessa puurunko lepää talon seinää vasten ja muodostaa siten kokonaisuuden. Seinäkasvihuone sopii hyvin pienempään puutarhaan, jossa ei ole tilaa erilliselle kasvihuoneelle.

Puinen seinäkasvihuone LT 2 on saatavilla laajassa valikoimassa öljy- tai värisävyjä, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Puinen seinäkasvihuone sopii sekä kasvien kasvattamiseen että talvipuutarhaan.

TYYLIKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Puinen seinäkasvihuone on puutarhasi keskipiste

Laadukas puinen seinäkasvihuone ainutlaatuisilla väreillä ja moderneilla materiaaleilla antaa puutarhallesi ylellisen ilmeen. Sen vahva ja kestävä runko tekee siitä sijoituksen, joka kestää eliniän, jos sitä huolletaan oikein. Lähe tyylikäs ja käytännöllinen puinen seinäkasvihuone koristaa jokaista pihaa. Puurunkoinen seinäkasvihuone näyttää klassisen hyvältä ja on minkä tahansa puutarhan keskipiste. Se sulautuu hyvin muuhun puutarhan maisemointiin ja on esteettisesti miellyttävä.
MODERNI MATERIAALI

Pitkä elinkaari ja 10 vuoden takuu

Lähe puinen seinäkasvihuone LT 2 on asiantuntijoiden taitavasti valmistama korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Käytämme kasvihuoneen valmistuksessa vain luonnollisia ja nykyaikaisia materiaaleja ja se on suunniteltu erityisesti pohjoismaisia sääolosuhteita ajatellen. Tämän seurauksena kasvihuoneen puurakenteella on 10 vuoden takuu ja 50 vuoden eliniänodote.
Lue lisää

Tekninen informaatio